Osta lisätarvikkeita Apple-tuotteisiisi

Onko puhelimen laturin johto hukassa? Tarvitsetko tietokoneellesi suojuksen? Älylaitteille on nykyään olemassa monenlaisia lisätarvikkeita, jotka paitsi auttavat pitämään puhelimesi ehjänä ja ladattuna, tarjoavat myös paljon muuta. Klikkaa lisää verkossa, inspiroidu vapaasti ja löydä juuri sinun laitettasi ja tarpeitasi parhaiten tukevat lisävarusteet.

Lisävarusteet tuovat laitteiden parhaat puolet esiin

Vähän kuin talo ilman huonekaluja on vain talo, eikä koti, myös puhelimet, tabletit ja tietokoneet hyötyvät suuresti erilaisista lisävarusteista. Sopivien lisävarusteiden valintaan vaikuttaa esimerkiksi käyttäjän tarve ja elämäntapa sekä laitteen tyyppi.

Suurin osa meistä on joskus pudottanut laitteensa ja tietääkin jo, että suojakotelo tai suojalasi olisi saattanut pelastaa tilanteen. Niin ikään monella on jo käytössään pikalaturi, jolla voi ladata jopa useita Applen laitteita samanaikaisesti. Laturit ja kotelot kuuluvatkin jokaisen Apple-laitteen perusvarusteisiin, oli kyse tabletista, tietokoneesta tai älypuhelimesta. Joskus niitäkin kannattaa olla varalla useampi.

Lisätarvikkeita myös erityistilanteisiin

Yllä lueteltujen lisäksi on kuitenkin olemassa paljon erilaisia, erityisiin tarpeisiin suunniteltuja tarvikkeita. Esimerkiksi valokuvausta tai tubettamista harrastava voi hyötyä suuresti tripodista eli kuvausjalustasta tai jopa ammattitason linsseistä, jotka sopivat yhteen iPhonen kanssa. Musiikin harrastaja taas ilahtuu laadukkaasta bluetooth-kaiuttimesta.

Jos viettää paljon aikaa poissa kotoa, kuten retkeillen tai tien päällä, korostuvat aivan erilaiset tarpeet. Autolaturi on autoilijalle ehdoton, retkeilijän taas kannattaa ehdottomasti hankkia varavirtalähde tai esimerkiksi aurinkovoimalla toimiva laturi. Näin et jää pulaan, jos akku päättää simahtaa kesken patikkaretken.